maandag 7 september 2015

Lezing Wim Daniels over taal jaren zestig

In de aanloop naar de tentoonstelling Wolluk in the 60’s houdt Wim Daniëls op donderdag 17 september a.s. in Wijkcentrum BaLaDe (aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.15 uur) voor heemkundekring de Erstelinghe een voordracht over de taal van de jaren zestig. Blits!, zijn spiksplinternieuwe boek over datzelfde onderwerp, is die avond ook te koop en wordt desgewenst ter plekke voor u gesigneerd!

Taalkundige, schrijver en theatermaker Wim Daniëls werd in korte tijd een bekende Nederlander door onder meer zijn medewerking aan het radioprogramma Spijkers met Koppen en zijn gastoptredens in het tv-programma van Pauw en Witteman. Hij vertelde daar op enthousiaste en humoristische wijze over vele facetten van onze taal.

Voor leden van de Erstelinghe is de toegang gratis, niet-leden betalen € 4,-- per persoon. Voor deze avond is vooraf aanmelden noodzakelijk. Wie het eerst komt, het eerst maalt en vol is helaas vol! Aanmelden kan door het sturen van een email. U ontvangt een bevestiging van uw reservering.


De tentoonstelling Wolluk in the 60's vindt plaats van 25 t/m 27 september 2015 in het Huis van Waalwijk (oude raadhuis), Raadhuisplein 2 te Waalwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten