donderdag 31 december 2020

Repertorium De Klopkei bijgewerkt

Het repertorium van De Klopkei - met een overzicht van alle sinds 1977 verschenen artikelen en afbeeldingen - is bijgewerkt tot en met 2020. Met dank aan Bert de Vaan is de nieuwe versie hier te downloaden.

Sinds de eerste uitgave van De Klopkei hebben ruim 100 auteurs samen al meer dan 800 artikelen geschreven over de geschiedenis van Baardwijk, Besoijen en Waalwijk. Over burgemeesters en schoenmakers, over archeologie en volksgebruiken, over dijken en wielen en nog veel meer!

Het repertorium bestaat uit drie registers: voor auteurs, onderwerpen en illustraties. Wil je weten of er over een onderwerp iets gepubliceerd is of ben je op zoek naar een specifieke foto? Het repertorium biedt uitkomst.

Belangstelling voor een bepaald artikel? De Klopkei is in te zien in onze 
heemkamer (en enkele archieven en bibliotheken) en van sommige uitgaven zijn nog losse nummers te koop. Neem hiervoor een kijkje in onze webshop.

 


1 opmerking:

  1. Buy Ford Ecosport Titanium | Titanium-Arts.com
    If you are looking for an ideal titanium dioxide sunscreen Titanium-Arts.com site, we have a wide titanium wedding band selection of products, with an international focus. Read our titanium coating full gr5 titanium list of micro touch hair trimmer

    BeantwoordenVerwijderen